Skip to content

Kiezen voor uitzendkrachten is kiezen voor flexibiliteit op lange termijn.


Win tijd en bespaar geld

De sollicitatieprocedure voor uitzendkrachten is een stuk korter dan voor vaste werknemers. Je hoeft geen dure vacatures te plaatsen en je door stapels sollicitatiebrieven heen te worstelen. Je kan de werving en selectie helemaal aan ErvarenJaren overlaten. De kans is groot dat wij snel voor jou het gewenste aantal geschikte uitzendkrachten zullen vinden. Wij kunnen dan ook terugvallen op een database van meer dan 45.000 kandidaten. Wij controleren hun referenties en leggen alle praktische afspraken vast.

Geniet van de grootst mogelijke flexibiliteit

Het grootste voordeel van werken met uitzendkrachten is dat je ze alleen hoeft in te zetten als je ze echt nodig hebt. Bijvoorbeeld om in drukke periodes een stijging in de productie op te vangen. Is de storm voorbij, dan stuur je hen in overleg met ons terug naar huis. En je betaalt alleen voor de daadwerkelijk gewerkte uren.

Verlost van alle administratieve rompslomp

Huur je bij ErvarenJaren een uitzendkracht in, dan betaal je ons daarvoor een vast tarief. Wij zijn de officiële werkgever en regelen de uitbetaling van het loon en het doorgeven van premies en heffingen aan de Belastingdienst. Daarnaast zorgen wij ook voor alle andere administratieve verplichtingen die bij het werkgeverschap horen. Zoals loonstroken en jaaropgaven, vakantiedagen en ziekte- en herstelmeldingen. Aangezien jij je daar niet naar om hoef te kijken bespaar je aanzienlijk. Jij hoeft alleen wekelijks te controleren of de uitzendkracht wel het juiste aantal gewerkte uren doorgeeft.

Op elk moment overstappen naar een andere regeling

Bedrijven kunnen allerlei verschillende redenen hebben om voor tijdelijke werknemers te kiezen. Is het alleen de bedoeling om op korte termijn dynamische workloads of afwezigheden op te vangen? Dan is uitzendarbeid op verzoek voor jou de perfecte oplossing. Maar het gebeurt ook heel vaak dat uitzendarbeid na een zekere proefperiode uitmondt in een permanent dienstverband. Hoe kan je namelijk beter iemands potentieel evalueren dan door hem een tijdje als uitzendkracht aan het werk te zetten?

Wil je eerst nog eens met ons overleggen over wat voor iemand je precies zoekt? Neem dan vrijblijvend contact op!

Neem contact op