Skip to content

Werken in je eigen ritme


Ben je na een lange loopbaan op zoek naar een baan die beter past bij je huidige levensfase? Ontdek nu via ErvarenJaren werk dat perfect aansluit bij jouw situatie. 

Uitzendwerk alleen voor schoolverlaters?

Niets is minder waar! Ook voor oudere werknemers met veel jaren werkervaring kan het een prima oplossing zijn. Wel, uitzendwerk is voor veel mensen de gulden middenweg. Zo kunnen ze zelf kiezen hoeveel tijd ze nog willen werken en welke opdrachten ze aanvaarden.

Schrikt de uitzendmarkt je toch wat af omdat je niet goed weet wat het precies inhoudt om daar te werken? Hieronder leggen we kort uit wat je als uitzendkracht via ErvarenJaren zo ongeveer mag verwachten.

Mealhero8621

Een schone lei

Als je al je hele leven in dezelfde branche of zelfs hetzelfde bedrijf hebt gewerkt, ben je misschien wel eens toe aan iets anders. Herkenbaar? Dan hebben we heel goed nieuws, want uitzendwerk is dé manier om nieuwe ervaringen op te doen. Je bent nooit te oud om nieuwe talenten aan te boren, interesses te ontwikkelen, kennis te verwerven of vaardigheden aan te leren. En dankzij ons ruime aanbod aan vacatures hebben we altijd wel een baan in de aanbieding die jou nieuwe kansen biedt.

Begeleiding door professionals


Doe je een beroep op ErvarenJaren, dan weet je dat je geholpen wordt door recruiters die echt betrokken zijn. Hun grondige mensenkennis is voor jou de beste garantie op een job die werkelijk bij je past. Door onze ruime ervaring vinden we altijd een goede match tussen jouw specifieke vaardigheden en wensen, en de verwachtingen van de werkgever.

Maximale flexibiliteit

Als uitzendkracht bepaal je helemaal zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Je krijgt namelijk geen contract voor onbepaalde tijd maar weekcontracten. Je kan dus zelf inplannen wanneer je wilt werken en wanneer je liever even een pauze inlast. Ook het soort werk dat je gaat doen kies je helemaal zelf. Valt een nieuwe opdracht toch een keer tegen en heb je spijt dat je bij een bepaalde werkgever bent gestart? Omdat je opzegtermijn als uitzendkracht veel korter is dan bij gewone werknemers kan je relatief snel weer opstappen. Om daarna aan de slag gaan in een baan die je toch beter bevalt.

Ervarenjaren 30


Kiezen voor een vaste job

Uitzendwerk hoéft niet per se het eindstadium van je actieve beroepsleven te zijn. Heel vaak klikt het zo goed tussen een uitzendkracht en zijn opdrachtgever dat ze al snel samen beslissen om toch maar voor een vast contract te gaan. De flexibiliteit werkt namelijk van twee kanten: werkgevers die twijfelen of ze een oudere werknemer in dienst zouden nemen, kunnen zonder enig probleem even de kat uit de boom kijken. Als blijkt dat jij precies de werknemer bent die aan hun verwachting voldoet, dan willen ze je natuurlijk liever niet meer kwijt en zullen ze niet aarzelen om je een aantrekkelijk contractvoorstel te doen.

Heb je interesse in een bijverdienste of toch die hoofdbaan? Registreer je dan via deze link en solliciteer op één van onze vele vacatures.

Naar de vacatures